onsdag 29 februari 2012

I wondered, for the first time in my life, if life was worth all the work it took to live.

"Extremely loud and incredibly close". Nästan bisarrt hur bra den boken är! Läste den för första gången på några år sedan, och det har blivit några gånger sedan dess. Den kom även ut som film här om veckan, så den var jag ju tvungen att se. Uppenbarligen inte lika bra som boken, inte ens nära, men den höll mig då gråtandes i två timmar. Bara för att det är en medelmåttig Onsdag så bjuder jag på ett förträffligt utdrag ur denna enastående bok. Om ni inte redan gjort det, läs den !

tisdag 28 februari 2012

Yay!

Blir tydligen kvar i Stockholm längre än förväntat. Får stanna hos fin-barnen på förskolan ända till Maj. Så himla bra! Kommer att jobba 50% och bo resten av tiden i Malmö för att inte dö av saknad. (För er som inte läser så ofta så bor min fina andra hälft i Malmö, så där måste man ju vara ibland!)

torsdag 23 februari 2012

Ge mig helg!

Åh, denna veckan känns alldeles för lång. Imorgon är det äntligen Fredag vilket betyder syster-besök! Hon ska till Göteborg och ta emot något pris, så hon ska övernatta här en natt. Så himla trevligt! På Lördagen åker jag till Linköping för att hälsa på min fina vän Malin. Nu ska jag nog ta ett till glas cola light och sedan sätta på mig min nya klänning och dansa runt lite. Den får mig att vilja ha en fransk brytning och äta baguetter. Måste besöka Paris i höst känner jag!

onsdag 22 februari 2012

Den där känslan.

Ni vet den där känslan när man väntar på svar om bra nyheter.. Det spritter i kroppen och man vill inte riktigt våga hoppas på något innan det är helt bestämt. Just nu känns det som att denna bra nyheten faktiskt kommer att gå igenom, och så fort det sker lovar jag att dela med mig. Så sjukt exalterad!

tisdag 21 februari 2012

There is a first time for everything.

Jag har som aldrig riktigt förstått det här med fettisdagen. Kanske för att jag aldrig någonsin smakat en semla. Det kan låta chockande, but then again gick jag omrking tills jag var femton och tyckte att det enda ätbara i fikaväg var chokladbollar och mariekex. Sedan dess har jag utvecklats något, fast det är ju i och för sig inte så svårt. Detta år råkade jag dock bo i kollektiv med två bagare, så gissa vad som stod på bordet när jag kom hem från jobbet? Semlor såklart. I ett tappert försök att slippa laga middag så smakade jag en semla ... och oh yes,det var ju gott! Tusan, tänker jag. Det hade inte kunnat vara något nyttigare som jag börjat gilla? Imorgon får jag nog prova på broccoli ..

måndag 20 februari 2012

Ny blogg, en sista gång.

Sedan jag flyttade hem från USA har jag varit urusel på att blogga. Här med gör jag ett nytt (och förhoppningsvis sista) försök att få ur mig lite när fingrarna spritter. Just nu bor jag i Stockholm jobbar jag på förskola och dagarna flyter på i en himla fart. Om tre veckor åker jag och min underbara flickvän till Egypten för att njuta av en veckas All Inclusive och sol och bad. Vad som händer efter det är ännu oklart, men det brukar lösa sig, på ett eller annat sätt.

Jag och min andra halva uppe på ett berg i Los Angeles.