onsdag 18 april 2012

Årets sämsta bloggare

Då har jag sagt hejdå till Malmö för sista gången på väldigt länge och ska nu spendera två hela veckor i Stockholm innan avresa till USA. Har haft en underbar helg med en hel del flängande så som intervju i Landskrona, fest i Kristiansstad och tatuering i Lund. Kameran blev kvar i Malmö men Harpa kommer upp nu ikväll så förhoppningsvis tar hon med den då så kan jag visa några bilder. Tänkte mest uppdatera för att säga att jag lever. Denna helgen har vi massa spännande planerat så vi får se om det blir någon uppdatering då heller, men nu måste jag iväg på museum med 13 fina barn! Åh, kommer att sakna dom små odjuren.

tisdag 10 april 2012

Om pendling och söta barn.

Lever verkligen resväskelivet just nu! Åkte ner till Malmö i Torsdags för att fira påsk med finaste Harpa och hennes föräldrar som var på besök från Island. Vi åkte till Helsingborg och gick på Sofiero (inte ölen, som jag hade hoppats, utan slottet) vilket var himla intressant. Annars har vi mest ätit god mat, shoppat, sett på tv och vilat. Sånt som man ska göra på påsken ungefär. Fanns inte så många biljetter att välja bland så igårkväll satte jag mig på en buss som anlände i Stockholm vid 6 denna morgon. Jobbet började vid 9 och gick faktiskt över förväntan. Nu känner dock kroppen att det är dags att ta igen för missad sömn. Har snabbt packat om resväskan för imorgon är det lång jobbdag och på Torsdag bär det av ner till Malmö igen. Att pendla Sthlm-Malmö kanske egentligen låter helt knäppt, men det är så himla värt det. Får spendera 3-4 dagar i veckan med den finaste människan jag vet. Och på tal om fina människor. Harpas guddotter Thelma (som är Harpas bästa kompis barn) på Island är ungefär den sötaste ungen någonsin. Idag länkade Ester, Thelmas mamma, en video när hon har lärt sig att säga mitt namn. Tusan , tänkte jag, nu måste jag ju alltså spara massa pengar och åka till Island för att höra detta i verkligheten.

Fin-ungen!

torsdag 5 april 2012

P-town!

I helgen åkte jag som sagt hem till Piteå för att hinna hänga lite med mina favoritbrudar och familjen innan jag beger mig till Amerika. Hann med att gå på middagar, luncher på stan, spendera en halv dag i Elins soffa bakis som aldrig förr, promenader i fina Hortlax, se en massa filmer, hamna på en konstig 'efterfest' med folk utan byxor och såklart nörda geografi med min pappa. Här kommer elva bilder från en underbar helg :













Nu är det ju skärtorsdag så jag åker iväg till Malmö och äter isländska påskägg och pussas!

söndag 1 april 2012

I like where you are (here).

Igår blev det en helkväll med dom finaste vännerna. Grillat, gladiatorerna och en himla massa dricka. Efter det blev det en trevlig utgång då jag fick chansen att träffa massa fint folk som man inte ser varje dag. Men en sak är säker. Aldrig mer tequila och aldrig mer Gin and Tonic. Idag mår jag såhär :


Bilden är superstulen från goolge.

Idag har jag intagit soffläge hos Elin med en pizza och massa halvdålig tv. Nu är jag hemma och sitter med finaste katten och myser och tycker att tiden går alldeles för snabbt. Hemfärd imorgon, hjälp!