onsdag 11 juli 2012

Party in the USA

I Lördags gjorde jag, Harpa och Maria en enklare middag i form av chips och varmkorv, samtidigt som vi drack en handfull strawberry daiquiris. Näringsrikt! Vi fixade oss, gjorde appletinis, packade partyväskan och hann med tåget till New York.


Man vill ju inte traska 2 km i högklackar i onödan, så vi tar converse och sedan gömmer vi dom bakom en soptunna.  Funkar hur bra som helst! Denna gången fastnade dock Marias väska och gick sönder, men det är smällar man får ta.

I USA kan man gå ut med något som heter en Promoter vilket betyder att man är ett gäng som går in tillsammans med promotern och sedan sätter man sig vid ett bord och får gratis drinkar. Absolut en idé jag gillar.

Vi drack cranberry-vodka och Maria spillde ut en hel drink över den fina soffan. Oops.

Vi var dock nöjda och glada ändå.


Gratis är gott? Sure thing.

Vi gick upp på övervåningen och smög ut på en balkong och kikade på allt folk.

Sedan träffade vi trevligt folk som blev suddiga.

Vi bestämde oss för att vi var lite less på klubben vi var på, så vi gick ut en sväng. Maria och Harpa fick ont i fötterna så dom gick barfota ..

Sedan träffade vi på ett svensexa-gäng som bjöd in oss på en fancy klubb ..

.. med en PARK i mitten av klubben. Träd och utemöbler och sjukt varmt. Vi blev bjuda på en himla massa öl och efter ett tag bestämde vi oss för att gå vidare till nästa klubb. Vid detta laget hade alla vi så himla ont i fötterna att vi gick barfota till nästa klubb, hoppade i vattenpölar och var allmänt halväckliga. Här blev det inga fler kort, men vi hann med att fylleäta 2 ½ gång, diskutera Stieg Larsson med Amerikanare, slumra till på en parkbänk och sedan faktiskt släpa oss på 05.35 tåget som tog oss tillbaka till Westport. Partyn i New York City blir aldrig annat än legendariska. It's a fact!

Inga kommentarer: