måndag 2 juli 2012

Konsert.

I Fredags gick vi ut för att käka pasta, dricka vin och prata skit en stund innan det blev en tidig kväll så resten av helgen skulle bjuda på äventyr. Lördagen började på stranden men efter ungefär en timme så gav både Malin och Harpa upp då dom 37 graderna gjorde att vi låg som små pölar på våra medtagna filtar. Vi släppte av Malin, åkte hem, duschade, åt lunch och begav oss sedan till Best Buy för att hämta upp nya bäbisen - en systemkamera!


Förvirrad men extremt söt brud tar första bilden med systemkameran. 


Vi körde och körde och körde tills vi nästan var framme vid Mohegan Sun Arena, men först gjorde vi ett stopp på McDonald's för att äta 7000 kalorier och få ont i magen. Precis som det ska vara.


Vi kom in på arenan, satte och ner och två sekunder senare började det. Himla bra (o)planerat!


Köpte oss var sin kall Bud Light och njöt av våra bra sittplatser. Dock var det ju inte en enda människa som satt under hela konserten, men det var ett bra ställe att lägga väskan på ..


Först kikade på Hot Chelle Rae och dansade och skrek med i "Tonight, tonight, there's a party on the rooftop, top of the world ..". Sedan spelade dom låten "Whatever" och fick alla i publiekn att göra dubbel-v fingrar. Jag och Harpa kände oss mer som 'District 12' i The Hunger Games när Katniss gör sig till volontär istället för sin syster och alla ger henne hederstecknet .. Måste. Sluta. Nörda.


Hösta ISO'n i världen, men ändå. Som jag älskar den där bruden alltså. Åh!


Jag var tagg tagg tagg för vad som komma skulle .. Det är sjukt långsökt hur vi hamnade på den här konserten, men vi var sjukt pepp. Demi Lovato är ursprungligen känd från Disney och för två år sedan hamnade vi av en slump på hennes konsert i NY och därefter lyssnade vi på henne väldigt ironiskt tills vi insåg att hon ju faktiskt sjunger som en gud och är snygg som satan i gatan. Så ja, vi åkte på hennes konsert. Igen.


Det roliga var att vi inte alls höjde medelåldern vilket vi trodde innan. Såklart fanns det teenagers och till och med barn, men så sjukt många ungdomar och vuxna också. Hon var jävligt awesome och vi dog i ungefär varje sång.


Fick dock en insikt om hur det skulle vara att gå på Justin Bieber-konsert med galna fans ..


Sedan skulle hon sjunga finaste "Lightweight" och bad alla att hålla upp kameror, mobiler, tändare eller ljuslyktor till bilen(?!), haha. Och ja, säger Demi Lovato åt en att göra något så gör man det ..


.. och vi hade platser på golvet i mitten, så vi fick se en hel arena lysa upp som en stjärnhimmel runt omkring oss. Det var en helt otrolig känsla som bara den var värt alla biljett-pengarna.


När konserten var över och alla skrikit 'en gång till' och vi fått höra ännu några fler låter så var det faktiskt över på riktigt. Vi gick och hängde lite på kasinot innan vi började jakten på bilen. Vi insåg inte att det fanns ungefär 7 parkeringsgarage med ungefär 6 våningar per garage, och vi hade såklart inget minne om vart vi parkerat .. men efter en miljon trappor så fann vi till slut bilen och körde hemåt men hamnade till slut hos Malin för sleepover. Finfinfin dag!

Inga kommentarer: