tisdag 26 juni 2012

Ännu en film.

Jag har fått dille (världens fulaste uttryck) på att göra hemmagjorda filmer. Denna är från midsommar, födelsedag och pride-helgen. Har nog kollat på den 7000 ggr trots att den inte är något mästerverk över huvud taget, men den gör mig så otroligt glad.  Kika om ni vill.


3 kommentarer:

Amanda sa...

Som din gamla (eller ja, gamla och gamla, före detta?) bloggs största fan (creeper) är det rulit att se att du är tillbaka ett tag. Och iom att jag snart ska dit själv är det även sjukt peppande. End wall of text.

Jenny sa...

Det var svårt att hålla uppe en USA-blogg då jag levde fattigt studentliv i Malmö, men det är så himla kul att skriva. Och ännu roligare när man kan kolla tillbaka. Har bara 5 veckor kvar i landet innan visumet (och är du Au Pair ansökande så vet du att man inte bråkar med visum!) vill ha mig ut ur landet. Buhu! Vart i USA kommer du att åka? Önskar dig all lycka till och tror bestämt att du kommer att få uppleva det mest spännande och underbara året i ditt liv!

Amanda sa...

Visum är ett evigt gissel alltså, men kul att familjen ville/kunde ta emot dig över sommaren i alla fall! Jag ska till en NYC-förort. Tack så mycket :)